Nadere informatie: 030 - 69 175 77 I 100% verkocht!
24 riante 2 onder één kap woningen aan de Sanatoriumlaan

24 woningen

vogelvlucht-essenstein-zeist-1021x500

Stijlvol wonen in Midden-Nederland

essenstein-sanatoriumlaan-laan-v-eikenstein

Wie stijlvol en ‘op stand’ wil wonen in een lekker ruime twee onder één kap woning in een bosrijke omgeving krijgt nu de kans. Aan de Sanatoriumlaan, gelegen in de geliefde Dichterswijk van Zeist, worden 24 woningen in de prachtige architectuurstijl van de dertiger jaren gebouwd. Naar verwachting zijn de woningen begin 2018 gereed.

> Bekijk de woningen

Gunstige ligging

essenstein-nabij-bos-zeist

Een belangrijk kenmerk van het nieuwbouw-project Essenstein Zeist is de gunstige ligging: je woont nabij de bossen, de uitvalswegen A12, A27 en A28, de Uithof (Utrecht Science Park) en het levendige centrum van Zeist.

Zeist heeft je veel te bieden

gemeentehuis-zeist

Het stadse dorp Zeist heeft jong en oud veel te bieden. Je vindt er vestigingen van diverse bekende winkels maar er zijn ook tal van kleine speciaalzaken op het gebied van o.a. mode, eten en drinken. Zeist biedt ook een ruime keuze in basis- en voortgezet onderwijs, allerlei sportclubs, twee treinstations, vele busverbindingen en ontelbaar veel gezellige horecagelegenheden. Ook wie van cultuur en theater (Figi en Beauforthuis) houdt, zit helemaal goed in Zeist. Voor velen is Zeist dan ook een ideale woonplaats. Ongetwijfeld voelt ook u zich er direct helemaal thuis.

Informatie/verkoop

logo-nassau-nieuwbouwNassau Makelaars Zeist
Boulevard 1, 3707 BK Zeist
Telefoon: 030 – 69 175 77
E-mail: info@nassau.nl
www.nassau.nl

De verkoop van de 24 twee onder één kap woningen van het nieuwbouwproject Essenstein Zeist wordt verzorgd door Nassau Makelaars Zeist. Tijdens kantoortijden kunt u vrijblijvend contact opnemen voor nadere informatie of een afspraak waarbij u de volledige informatie ontvangt.